De Damovo Dalfsen viert dit jaar haar 60 jarig Jubileum. De Festiviteiten zijn dit jaar op 24, 25 ,26 en 27 Mei 2017. Er staat dan ook weer veel op het programma dit jaar. Zo is de kermis elke dag geopend van 14.00 tot 00.00 uur en staan de bokkers voor de zaterdag weer op het programma en op de vrijdag een heus Holland Festijn met een tal van artiesten waaronder Jannes, Rene Karst en vele anderen.

Damovo Disclaimer,

 

Stichting Damovo houd zich niet verantwoordelijk voor schade en of letsel aan dieren of personen.

 

Het betreden van het evenementen terrein is altijd geheel op eigen risico.

 

De Damovo is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele act's of optredens en kunnen tickets die zowel als bij een voorverkoop punt of online zijn aangekocht niet vergoeden.

 

Een ieder dient altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

 

Een ieder dient zich aan de huisregels van de Damovo te houden en kan bij het verbreken van deze regels onmiddellijk van het terrein verwijderd worden en zal bij ernstige overtredingen de politie worden ingeschakeld.

 

U dient zich ten alle tijden te kunnen legitimeren.

 

Schade aan roerende goederen en of inkomsten door het zich niet houden aan de gestelde huisregels kunnen en zal op de betreffende persoon c.q. personen worden verhaald.

 

Bij het betreden van het terrein en of feesttent in beschonken toestand of labiel gedrag kan u ten alle tijde de toegang worden geweigerd. Tickets worden dan ook niet vergoed.

 

De bezoeker is ten alle tijde verantwoordelijk voor zijn eigen kleding en of andere kostbaarheden.

 

Na 61 jaar Damovo hebben wij besloten om te stoppen met het organiseren van de Damovo dagen. Jaren lang hebben wij met veel plezier deze dagen georganiseerd, maar de afgelopen jaren vernamen wij de terugloop van het aantal bezoekers op de kermis en in onze feesttent. Aangezien de uitgaven nagenoeg het zelfde bleven, maar de inkomsten minder werden hebben wij na lang wikken en wegen besloten om te stoppen met het organiseren van de kermis en het tent feest.

 

Namens het bestuur willen wij iedereen bedanken die in welke vorm dan ook ons heeft gesteund of gesponsord.

 

Copyright Damovo Dalfsen 2017 Alle rechten voorbehouden.

Design SforzaNet